Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Göksun-Kayseri Arası 40 Km Daha Kısalıyor

Göksun-Kayseri Arası 40 Km Daha Kısalıyor
02.01.2018
A+
A-

Kahramanmaraş – Kayseri arası 40 km daha kısalıyor.

Göksun – Tufanbeyli – Tomarza – Kayseri yolu Kahramanmaraş Milletvekillerinin uzun uğraşları sonucunda Karayolları Güzergâhına alındı, akabinde bu yolun proje ihalesi 22/11/2017’de gerçekleşmiş olup sözleşmesi ise 02/01/2018 itibarı ile imzalanmıştır.

Bu yol, Göksun – Kayseri arasını 40 km daha kısaltacaktır.

Yolun proje ihalesinin bitirilmesine müteakip hızlı bir şekilde Milletvekilleri tarafından yapım ihalesinin gerçekleşmesini sağlanacağı bilgisi öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak “ Bu yol ile birlikte Kahramanmaraş Türkiye’nin Doğu’dan Batı’ya en önemli güzergâhlarından biri olacaktır. Kahramanmaraş – Göksun arası tünellerin bitmesi ile de Türkiye’nin Kuzey’inden Güney’ine en önemli güzergâhı olacaktır.

Bu yapılan ve yapılacak yollarla Kahramanmaraş’ımız kavşakların kesişim noktası olacak ve kat kat büyüyecektir.

Kahramanmaraş için ne yapsak azdır. Bu imkânları bize sunan başta Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Binali YILDIRIM Bey’e ve tüm Dava Arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.