Göksun’a Sosyal Hizmetler Merkezi Açıldı

Kahramanmaraş Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Göksun Sosyal Hizmet Merkezi İlçemizde açılmıştır.
Açılışına İlçe Kaymakamı Ejder Demir,İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Sertpolat,Kamur Kurum Amirleri ve Kuruluş personelleri katıldı.
Kuruluşun Amacı: sosyal hizmet müdahalesinin ve takibinin gerçekleştirilmesi, çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık odaklı sosyal hizmetlerin, hizmete erişim kolaylığı esasıyla bir arada ve gerektiğinde kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler ile işbirliği içinde sunulması amacıyla hizmete açılmıştır.
Merkezde psikolojik danışmanlık ve rehberlik, psikoloji, sosyoloji, çocuk gelişimi, öğretmenlik, aile ve tüketici bilimleri ve sosyal hizmet alanlarında eğitim veren kurumlardan mezun meslek mensupları bireylere yönelik sosyal hizmet müdahaleleri sunmaktadır.
Merkez idari personel ile birlikte toplamda 12 personelle hizmet vermeye başlamıştır.
Göksun Sosyal Hizmet Merkezi iletişim :0 344 714 40 60-70
Haber için teşekkürler . Göksuna hayırlı olsun inşallah . Adresi neresi acaba ? Nerede hizmet vermektedir ?