Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Prof. Dr. Taner Kale’den, Çitil’e Açık Destek

Prof. Dr. Taner Kale’den, Çitil’e Açık Destek
11.12.2018
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir zaman kala siyasi kulisler hızlanırken,Milliyetçi Harekatın güçlü ismi Göksun Belediye Başkan Aday Adayı  Dr.Mehmet Çitil’e destekler çığ  gibi büyüyor.

Göksunluların gönlünde ayrı bir yeri olan,tevazu sahibi, İlçemizin yetiştirdiği ender insanlardan Prof.Dr İlhami Taner Kale sosyal medya hesabından, Dr. Mehmet Çitil’ e destek mesajı yayınladı. Kale’nin destek mesajı ilçe siyasetinde bir çok kesimin heyecanının artmasına ve Taner Kale sevenlerininde Dr. Mehmet Çitille yol yürüyeceği  kamuoyunda  dillendiriliyor.

Prof.Dr. Kale mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Belediye meclisi ve başkanlığı “şehremaneti ve şehremini” olarak başlamıştır. Sevgili dostum senin de ne kadar emin bir insan olduğunu yakinen biliyorum. Göksun belediye başkanlığını layıkı ile yapacağından da en ufak şüphe duymuyorum. Bugüne yalpa yapmadan geldin belli ki böyle de devam edeceksin. Allah yolunu açık etsin”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.