Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Göksunlu Yazar Resul Torun’un İlk Kitabı Çıktı

Göksunlu Yazar Resul Torun’un İlk Kitabı Çıktı
20.06.2019
A+
A-

Göksunlu Yazar Resul Torun’un ‘Arayış’ ismindeki ilk kitabı Sokak Yayın Grubu tarafından yayımlandı. Yayımlanan kitap ‘mükemmel insan’ kavramını işleyerek 5 bölümden oluşmaktadır. Yeni yayımlanan ve hemşehrileri tarafından takdir edilen Yazar Torun ise “Velhasıl herkes ve her şey aslında bir arayış içerisindedir…” diyerek kitabı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

“Herkes ve her şey aslında bir arayış içerisindedir” diyerek yola çıktık. Naçizane bir eser ortaya koymaya çalıştık. İnsanın hem kendi yaratılışını hem de bu yaratılışının hikmet ve gayesini anlatmaya gücümüz nispetinde takat getirirken diğer yandan da bu coğrafyanın bir ferdi olarak sahip olduğumuz muazzam mirasın yüklediği sorumluluk ve külfeti de es geçmedik. Daha doğrusu geçemedik!

   Güzel bir abim hep şey derdi:

“Dertsiz insan ölü insan…” Nedense bu söz kitabı yazarken aklımdan hiç çıkmadı. Hep bir sorumluluk hissi ile ne yazdımsa ne düşündümse bu kalıpta yer almayı arzu ettim. Ne kadar başarılı oldum bunu tam bilmiyorum ama temennim bu yönde oldu hep.

   Kitapları sevdiğim için onlarla hep içli dışlıyım. Beğendiğim eserlerin, sevdiğim duayen yazarların kullandığı metodolojiye de bir nebze vakıfım. Kendi eserimi yazarken tüm bunların dışında ve alışılmışım üstünde bir metot kullandım.  

   Yer yer İnce dokunuşlar, iğneleyici bazı ifadeler ve net, açık, düz söylemler hem kitabın yazılış amacı itibari ile hem de konunun ehemmiyeti itibari ile bütünlük halindedir.

   Bu eseri yazarken destek ve yardımlarını benden esirgemeyen; eser çıktıktan sonra da ilgi ve alakalarını eksik etmeyen herkese en içten saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Resul Torun’u Yakından Tanıyalım

Altı kişilik bir ailenin ferdi olan Resul Torun, 14 Ekim 1995 tarihinde Kahramanmaraş Göksun’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Göksun da tamamladı. 2014 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi orman mühendisliği bölümünü kazandı. Lakin bazı sebeplerden dolayı 2017 yılında ara verdi. Aynı yıl KSÜ Göksun Meslek Yüksekokulu’nda Tapu ve Kadastro bölümüne başlayıp 2019 yılında mezun oldu. Doğup büyüdüğü memlekette bir yandan okuyup diğer yandan da 13 yıllık mesleği olan berberlik ile uğraşmaya devam ediyor.

Kitap temin etmek isteyenler,online tüm kitapcılarda ve Göksun Belediye İş Merkezinde bulunan 5:45 kitabevinden alabilirler.

Detaylı Bilgi için;

Resul Torun 0 (538) 082 17 48

e-mail:resul.torun4632@gmail.com

Sosyal Medya Hesapları;

Facebook:/resultorun7

Instagram:/resul.torun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.