Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Ahmet Çınar İstifa Etti

Ahmet Çınar İstifa Etti
07.12.2020
A+
A-

AKBEL A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelmesinin ardından üst seviyedeki Devlet tecrübesini memleketinde kullanacak olması dillerde dolaşan Göksunlu emekli Vali Ahmet Çınar,  5 ay gibi kısa bir zamandan sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi AKBEL A.Ş’den istifa ettiğini duyurdu.

Çınar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün, “Kentimize hizmet için” diyerek tevdi etmiş olduğu, AKBEL AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden Kahramanmaraş ili dışında daha önceden gündem olan bir alanda görev almak üzere ayrılmış bulunmaktayım. Kendilerinden müsaade isteğime anlayışla karşılık veren Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Kısa süre de olsa Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmiş olmaktan büyük onur duydum.

Birlikte çalışmaktan mutlu olduğum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün samimiyeti, birikimi, dürüstlüğü, adaleti ve yüksek enerjisiyle; ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte bir takım olarak Kahramanmaraş’ımıza değerli hizmetler vereceklerinden hiçbir şüphem yok. Kendilerine Cenab-ı Allah’tan kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.