Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Göksun H.E.M.den Kurs Atağı

Göksun H.E.M.den Kurs Atağı
05.02.2015
A+
A-

Kent Göksun büromuza ziyarette bulunan Göksun Halk Eğitimi Müdürü Bilal Akoğlu açılacak kurslarla ilgili açıklamalarda bulundu, beraberinde müdür yardımcısı Ali Coşkun ile Kent Göksun bürosunda açıklamalarda bulunan Akoğlu
Göksun İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Şubat Ayı içerisinde 12 farklı branşta 14 kurs açılacaktır. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği içerisinde 4 farklı dalda kurs açılacaktır. Dedi daha sonra açılacak kursları şöyle sıraladı
1. Hasta Kabul İşlemleri Kursu: Kursumuza müracaat edenler arasında Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yapacağı mülakatla tespit edilen 18 -45 yaş arasında en az Lise Mezunu 25 vatandaşımız kursa kabul edilecektir.
2. Evde Çocuk Bakımı Kursu: Kursumuza müracaat edenler arasında Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yapacağı mülakatla tespit edilen 18 -45 yaş arasında en az İlkokul Mezunu 20 Bayan vatandaşımız kursa kabul edilecektir.
3. Aşçı Çırağı Kursu: Kursumuza müracaat edenler arasında Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yapacağı mülakatla tespit edilen 18 -45 yaş arasında en az Lise Mezunu 12 vatandaşımız kursa kabul edilecektir.
4. Çanta Dikimi Kursu: Kursumuza müracaat edenler arasında Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yapacağı mülakatla tespit edilen 18 – 50 yaş arasında en az İlkokul Mezunu 15 Bayan vatandaşımız kursa kabul edilecektir.
5. Hijyen Eğitimi Kursu,
6. Türk Sanat Müziği Hicaz Makamı ve Repertuar Eğitimi Kursu,
7. 4 – 6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinliği Kursu,

8. Step-Aerobik Kursu,
9. Yabancılar İçin Türkçe Kursu,
10. Yabancı Dil-İngilizce Kursu,
11. Osmanlıca Kursları açılacaktır.                                                        
12. Cenaze Hizmetleri Kursu

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği dışında açılacak kurslarımıza tüm vatandaşlar katılabilecektir. Kurslara son müracaat tarihi 12 Şubat 2015 tir. Kurs müracaat yeri ise Göksun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüdür.

goksunda_hemden_kurs_atagı_0

goksunda_hemden_kurs_atagı_1

goksunda_hemden_kurs_atagı_2

goksunda_hemden_kurs_atagı_3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.