Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Bakan Ünal’a Göksundan Hayırlı Olsun Ziyareti

Bakan Ünal’a Göksundan Hayırlı Olsun Ziyareti
25.11.2015
A+
A-

24 Kasım Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümetin kurulması için Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 64. Hükümeti onayladı ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Sayın Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine getirildi. Mahir Ünal’ın Bakanlık haberi memleketi Kahramanmaraş ve ilçelerinde sevinçle karşılandı.

Göksun’dan Bakan Ünal’a hayırlı olsuna giden Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 26. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Oğuzkan Güzel, Göksun Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ekici ve Ak Parti Yönetim kurulu Üyesi Sefer Sağır Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a yeni görevinde başarılar dilediler ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kent Göksun Haber Merkezimiz Ziyarete giden Başkan Bolat ve Başkan Aydın’a Ulaşarak ziyaretler hakkında bilgiler aldı.

Başkan Bolat Ziyaretle İlgili Olarak “13 Yıldır Ak Partiye gereken desteği veren Kahramanmaraş ve İlçelerinin 1 Kasımdaki başarısı Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Kültür ve Turizm bakanlığı ile ödüllendirildi.Önümüzdeki 4 yıllık süreç İnşallah Hizmetlerin konuşulacağı yıllar olacak,64.Hükümette Kültür ve Turizm Bakanı Olan Milletvekilimiz Mahir Ünal Bey Ülkemize ve kahramanmaraşımıza kültür ve turizm alanında gereken hizmetleri yapacağından şüphemiz yoktur.Yeni görevinde başarılar diliyor Kahramanamaraşımıza Hayırlı Olmasını Yüce Mevladan Temenni ediyorum .” dedi.

Başkan Aydın ise Duygularını şöyle ifade etti

“Bu gün Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte 64. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olan Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Sayın Ünal’ın Bakanlığında tüm ilçelerimize ve Kahramanmaraşımıza kültürel, sosyal ve turizm alanlarında büyük hizmetler ve yatırımlar geleceğine eminiz. Bizler yerel yöneticiler olarak üzerimize düşeni yapıp bu imkanı iyi değerlendirme gayreti içinde olacağız.”dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.