Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Göksun’da Ak Partinin Bayramlaşma Törenine Yoğun İlgi

Göksun’da Ak Partinin Bayramlaşma Törenine Yoğun İlgi
05.07.2016
A+
A-

Göksun’da Ak Parti tarafından Ramazan Bayramı kutlama programı Göksun Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde düzenlendi. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç ve Mehmet İlker Çitil,  24. ve 25. Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Ak Parti Genel Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Kahramanmaraş İl Yönetim Üyeleri bayramlaşma törenine katıldı. Katılımcıları salona gelişi sırasında Göksun Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandılar.

Salonda bulunan partililer ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştıktan sonra sırasıyla Göksun Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 24. ve 25. Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Ak Parti Genel Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak birer konuşma yaptılar.

Konuşmalardan sonra Göksun vatandaşların isteklerini ve arzularını soruldu. Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ziyaret son buldu.

Bayramlaşma törenine  24. ve 25. Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Ak Parti Genel Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  Göksun Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, partililer ve vatandaşlar katıldı

Fotoğraflar: Ali Fatih Aydın-Emre Üzer

akparti_1 akparti_2 akparti_3 akparti_4 akparti_5 akparti_6 akparti_7 akparti_8 akparti_9 akparti_10

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.