Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kahramanmaraş °C

Mahir Ünal Göksun’da Demokrasi Nöbetine Katıldı

Mahir Ünal Göksun’da Demokrasi Nöbetine Katıldı
26.07.2016
A+
A-

15 Temmuz 2016 tarihinde kast eden “Darbe Girişimine” karşı, milli iradeye sahip çıkmak için ilk andan itibaren, Cumhuriyet Meydanını dolduran Göksun halkı “Demokrasi Nöbetine” sabahlara kadar devam ediyor.

Demokrasi Nöbetinin 11. gününde Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Göksun’u ziyaret ederek Demokrasi Nöbeti tutan Göksunlulara eşlik ettiler. Göksun’a gelen Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’i Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan, Göksun Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, kurum amirleri, belediye encümenleri, muhtarlar ve demokrasi nöbetine katılan Göksunlu vatandaşlar karşıladılar.

Göksun Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat ve Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal birer konuşma yaptılar.

Cumhuriyet meydanını dolduran Göksunlulara seslenen Ünal; Darbe girişimi başarıya ulaşsaydı çocukların bir geleceğinin olamayacağına dikkati çeken Ünal, meydanlarda vatandaşların karar verme hakkına ve özgürlüğe sahip çıkmak için nöbet tuttuğunu belirtti.

“Burada siyasi görüş farkı ayırt etmeden millet burada. Bu millet artık bir ve bütündür. Bu milletin birliği ve bütünlüğü perçinleşmiştir. Gönülleriniz rahat olsun. Türkiye hızla normalleşiyor. Olağanüstü hal eskiden millete çeki düzen vermek için ilan edilirdi. Şimdi olağan üstü hal milletin meydanlarda tuttuğu nöbetle devlete çeki düzen vermek için ilan edildi.”  Dedi.

Fotoğraflar: Ali Fatih Aydın-Emre Üzer

unal_nobet_1 unal_nobet_2 unal_nobet_3 unal_nobet_4 unal_nobet_5 unal_nobet_6

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.