Göksun’da Girişimciler -18 Derecede Eğitime Devam Ediyor

Göksun Belediyesi ve BTC iş birliği ile gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Göksun Belediyesi toplantı salonunda Pazartesi günü başlamıştı. Girişimcilik kursu organizasyonu Göksun Kent Konseyi Başkanı Bahadır Bolat tarafından düzenlenmekte olup, BTC ve Kosgeb işbirliği ile 4 gün sürdürülmektedir.
Göksun’da yaşanan -18 derece soğuk hava şartları,kar yağışı ve enerji kesintilerine rağmen eğitim aralıksız devam etmektedir. Kararlılık ile kurs öğreticisi Vedat Kahyalar ve kursiyerler hava şartlarına eğitime devam ettiler ve günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdiler.
Kararlılıkla sürdürülen girişimcilik eğitimi öğreticisi ve kişisel gelişim uzmanı Vedat Kahyalar Kent Göksun’a kurs ile ilgili açıklamalarda bulundu.
(Detaylarını Videoda İzleyebilirsiniz.)